знаходитесь в : Новини
Христос народився для кожного з нас.
2014-12-27

 

Христос народився для кожного з нас! 
Слава Богу на висотах та мир на землі людям яких Він любить. Нехай же у цей різдвяний час до кожної домівки, до кожного людського серця дійде відлуння Віфлеємської благовісті про народження Спасителя.
У давньому літургійному антифоні є такий заклик: «Еммануїле, наш царю та законодавче, надія та спасіння народів: прийди спасти нас, Господи, наш Боже».
Відчуваючи нашу людську слабкість, досвідчуючи в щоденності нестачу сил для подолання труднощів та небезпеки ми шукаємо опори в Господі. І Бог дарує нам Свою міць та безмежну любов у народженому з Діви Марії Спасителеві. 
Так, саме це означає ім’я Ісус, яке згідно з Божою волею, дали Йому Йосип та Марія (Мт.1,21:Лк 1, 31). «Він був посланий Богом Отцем, щоб спасти нас від зла, вкоріненого в людині та історії, від того зла, яким
 є відокремлення від Бога, самовпевнена гордість чинити по – своєму, ставати до змагання з Богом та займати Його місце, вирішувати, що є добром, а що – злом, бути паном життя і смерті (пор. Бут 3, 1-7)» - з послання Папи Бенедикта XVI „Urbi et Orbi”  2011 р.
       Сьогодні, як ніколи світ потребує духовного відродження. У благодатний час Різдва Господнього знесімо руки в молитві до Божого Сина, який прийшов на світ. Благаймо Його про спасіння наших душ, про мир у наших серцях, родинах, на українській землі та в цілому світі.
Бог має до нас таку велику любов, що не міг залишитись Сам у Собі, що вийшов із Себе Самого та увійшов в нас, розділяючи до кінця нашу людську природу. Тільки Бог, який є любов’ю, і любов , яка є Богом, могла обрати саме такий шлях спасіння – шлях примирення, діалогу, співпраці. 
Вітаючи від щирого серця з Різдвом Господнім, Вас, дорогі брати і сестри, незалежно від віросповідання чи національності, хочу бажати лише одного – Божого миру через взаємне пробачення і взаємну любов! 
Христос народився! Славімо Його!
З Божим благословінням отець Адам Пшивускі, 
настоятель римо – католицької парафії Внебовзяття 

Слава Богу на висотах та мир на землі людям яких Він любить. Нехай же у цей різдвяний час до кожної домівки, до кожного людського серця дійде відлуння Віфлеємської благовісті про народження Спасителя.У давньому літургійному антифоні є такий заклик: «Еммануїле, наш царю та законодавче, надія та спасіння народів: прийди спасти нас, Господи, наш Боже».Відчуваючи нашу людську слабкість, досвідчуючи в щоденності нестачу сил для подолання труднощів та небезпеки ми шукаємо опори в Господі. І Бог дарує нам Свою міць та безмежну любов у народженому з Діви Марії Спасителеві. Так, саме це означає ім’я Ісус, яке згідно з Божою волею, дали Йому Йосип та Марія (Мт.1,21:Лк 1, 31). «Він був посланий Богом Отцем, щоб спасти нас від зла, вкоріненого в людині та історії, від того зла, яким є відокремлення від Бога, самовпевнена гордість чинити по – своєму, ставати до змагання з Богом та займати Його місце, вирішувати, що є добром, а що – злом, бути паном життя і смерті (пор. Бут 3, 1-7)» - з послання Папи Бенедикта XVI „Urbi et Orbi”  2011 р.       Сьогодні, як ніколи світ потребує духовного відродження. У благодатний час Різдва Господнього знесімо руки в молитві до Божого Сина, який прийшов на світ. Благаймо Його про спасіння наших душ, про мир у наших серцях, родинах, на українській землі та в цілому світі.Бог має до нас таку велику любов, що не міг залишитись Сам у Собі, що вийшов із Себе Самого та увійшов в нас, розділяючи до кінця нашу людську природу. Тільки Бог, який є любов’ю, і любов , яка є Богом, могла обрати саме такий шлях спасіння – шлях примирення, діалогу, співпраці. Вітаючи від щирого серця з Різдвом Господнім, Вас, дорогі брати і сестри, незалежно від віросповідання чи національності, хочу бажати лише одного – Божого миру через взаємне пробачення і взаємну любов! Христос народився! Славімо Його!

З Божим благословінням отець Адам Пшивускі, настоятель римо – католицької парафії Внебовзяття ПДМ

назад
© Copyright